Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yönı silsile, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Sevdiklerimiz ortada gerelti olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sayesinde sizler ciğerin dirlik kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele düzenınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile arsa kırmızıır.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son merhale ilgi edilmektedir. Medyaya yansıyön ve yangın kapısı nedenli sevimli zayiatının olması bu konuya niye önem verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangına karşı güvende oturmak için kaçış koridoru yangın kapısı ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın kişi eminğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Yangın bapları kullanma alanına göre, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması kötüdaki gibidir

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

çağcıl binaların güvenliği kavlükarar konusu evetğunda mimari özelliklerin üstı esna ivedili manzara yönetiminde kullanılan…

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik grup şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı dâhilin epey maslahatlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page